Джонсон жорстко розкритикував Терезу Мей під час приватної вечері
Категорія
Політика
Дата публікації

Джонсон жорстко розкритикував Терезу Мей під час приватної вечері

Джонсон жорстко розкритикував Терезу Мей під час приватної вечері
Джерело:  online.ua

Голова МЗС Великої Британії Борис Джонсон жорстко розкритикував прем'єрку Терезу Мей під час приватної вечері прихильників і донорів партії торі.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Buzzfeed.

Видання зазначає, що ознайомилося з текстом промови Джонсона на заході.

Так, дипломат вважає, що влада країни розраховує на значно менш вдалий результат операції по Brexit, ніж передбачалося спочатку. Крім того, міністр зазначив, що все більше захоплюється "американським лідером Дональдом Трампом".

"Джонсон також розповів, що зараз Велика Британія відіграє провідну роль у протистоянні ворожим діям Кремля. За його словами, на саміті G7 в Канаді Мей запропонує створити міжнародну групу швидкого реагування для боротьби з кібератаками, організованими в Росії", - сказано в повідомленні.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  Борис Джонсон висловлювався про те, що Володимир Путін не є демократично обраним президентом. Також він зазначав, що Путін для посилення іміджу країни використовує ті ж методи, що свого часу і лідер нацистської Німеччини Адольф Гітлер.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?