Джордж Клуні побоюється за своє життя
Категорія
Світ
Дата публікації

Джордж Клуні побоюється за своє життя

Джордж Клуні побоюється за своє життя
Джерело:  Daily Mail

Відомий американський актор Джордж Клуні повідомив пресі, що побоюється за безпеку себе і своєї родини. Причиною цього стали погрози від бойовиків «Ісламськї держави» на адресу його дружини Амаль, інформує ONLINE.UA з посиланням на Daily Mail.

Клуні вважає, що його дружина, яка займається адвокатською практикою, може стати мішенню для прихильників ІДІЛ. Адже Амаль веде справу 23-річної Наді Мурад, яка у 2014 році перебувала в полоні фанатиків «Ісламської держави». Незабаром її матеріали розглядатимуться у суді.

За словами актора, який разом із сім’єю більшість часу живе в Нью-Йорку, він не хоче ризикувати життям дітей. Водночас Джордж Клуні не збирається «ховатися по кутах». Тому було вирішено посилити заходи безпеки.

«Ми з дружиною хотіли б гуляти разом з дітьми у Центральному парку. Але зараз це неможливо», – заявив актор.

Ситуацію ускладнює те, що при виході на вулицю Клуні відразу оточують фанати та фотографи. І неможливо дізнатися, чи у всіх з них є наміри лише взяти автограф та зробити фото.

23-річна Надя Мурад, чию справу веде Амаль Клуні, за національністю єзидка. У 2014 року єзиди, які проживають на півночі Іраку та Сирії, піддавалися геноциду з боку терористичної організації «Ісламська держава». Кілька тисяч дівчат та молодих жінок були продані в рабство, де піддавалися сексуальному та фізичному насильству. Однією з них була Надя Мурад.

Нагадаємо, що сьогодні трибунал ООН оголосив рішення по справі 24 полонених українських моряків.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?