Джошуа відправив у нокаут Пулєва в чемпіонському бою — повне відео
Категорія
Спорт
Дата публікації

Джошуа відправив у нокаут Пулєва в чемпіонському бою — повне відео

Джошуа відправив у нокаут Пулєва в чемпіонському бою — повне відео
Джерело:  online.ua

У Лондоні на Уемблі Арена відбувся один з найбільш очікуваних поєдинків року - на ринг вийшли Ентоні Джошуа і Кубрат Пулєв, які боролися за право володіти титулами чемпіона світу за версіями WBA, WBO, IBF, IBO в суперважкій вазі, якими зараз володіє Джошуа. Бій між Джошуа і Пулєвим закінчився достроково в 9 раунді - Ентоні відправив у нокаут Кубрата, який до цього вже двічі побував на підлозі. Таким чином, в бою переміг Джошуа, який зберіг за собою титули чемпіона світу. Повне відео бою Джошуа - Пулєв можна подивитися на ONLINE.UA.

 Ентоні Джошуа зберіг титули чемпіона світу за версіями WBA, WBO, IBF, IBO (фото - twitter.com/anthonyfjoshua)

У бою з Пулєвим Джошуа з першої хвилини першого раунду взяв ініціативу і успішно атакував суперника, який в третьому раунді двічі побував в нокдауні, через що поєдинок ледь не закінчили достроково. Але болгарину вдалося вистояти ще кілька раундів, поки Ентоні не добив його - в 9 раунді Пулєв пропустив кілька апперкотов і впав, а за кілька секунд Джошуа нокаутував його прямим ударом справа.

Бій Джошуа - Пулєв 13 грудня - повне відео:

Після поразки в бою з Джошуа у 39-річного Пулєва тепер на рахунку є 30 професійних боїв, з яких він переміг в 28 поєдинках. Перший і єдиний раз до сьогоднішнього бою Кубрат програвав тільки Володимиру Кличку.

У 31-річного Джошуа стало 25 поєдинків на професійному рингу і 24 перемоги. Єдина поразка Ентоні на рингу відбулася в 2019 році - тоді Джошуа сенсаційно програв мексиканцю Енді Руїсу, який забив Джошуа в 7-му раунді.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Ентоні Джошуа погодився битися з українцем Олександром Усиком, але бій відбудеться, якщо буде скасований поєдинок британця з Тайсоном Ф'юрі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?