DZIDZIO стане священиком: з'явилося відео
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

DZIDZIO стане священиком: з'явилося відео

DZIDZIO стане священиком: з'явилося відео
Джерело:  Instagram

Епатажний фронтмен гурту DZIDZIO Михайло Хома постав в образі священнослужителя в новому фільмі українського режисера Любомира Левицького "Контрабас".
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Instagram музиканта.
Офіційним тизером картини поділився Михайло в своєму мікроблозі.
"DZIDZIO Контрабас. Офіційний український тизер фільму (2017). Навесні у всіх кінотеатрах країни", - підписав ролик артист.
Раніше Хома, під час презентації кліпу на пісню "108" разом з Любомиром Левицьким, який виступив режисером відео, заінтригували шанувальників тизером, де Михайло з натуральною бородою постав в образі священика. Однак ніяких коментарів музиканти не давали. Шанувальники припустили, що група готує черговий відеокліп.
Але недавно музиканти розсекретили деякі деталі: вони готують повнометражний DZIDZIOFILM, зйомки якого проходять у Львові. За постановку фільму відповідає Любомир.
Відзначається, картина стане наступною повнометражною роботою в фільмографії режисера.
Прем'єра фільму намічена на весну 2017 року.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше музиканти відомого українського гурту DZIDZIO в підтримку українських військовослужбовців, що беруть участь у війні на Донбасі, побували в зоні проведення антитерористичної операції.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?