Дзідзьо: Кузьма вчив ніколи не повертатися до старого
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Дзідзьо: Кузьма вчив ніколи не повертатися до старого

Дзідзьо: Кузьма вчив ніколи не повертатися до старого

Учасники відомої групи DZIDZIO в останньому інтерв'ю розповіли про те, чому їх навчив Андрій Кузьменко, більше відомий як Кузьма. Також розповіли про звички і словах Скрябіна, найбільш запам'яталися після їх співпраці, передає  Зеркало недели.


Як заявив Дзідзьо, "Кузьма завжди говорив, що не треба засмучуватися, не треба повертатися до вчорашнього дня:" Пиши нову пісню зараз, і все! ". Я казав:" Ні, цю потрібно доопрацювати! ". Він учив не повертатися до старого , завжди щось нове робити, весь час бути в русі. Що мене часом нервувало, я думаю: "Це потрібно доопрацювати, щоб було добре", а він каже: "Так пофіг!". Це була його фраза, яку він в різних ситуаціях вимовляв".


За словами Лесика, найбільш примітною особливістю Кузьми були прагнення знайти найбільш дешевий спосіб дістатися до місця призначення: "він, в принципі, не бідна людина був, але він любив їхати на концерт і шукати в Інтернеті максимально дешеві квитки. Як туди долетіти за 25 євро , машину якнайдешевше найняти, подешевше готель знайти, все якомога дешевше. І справа не в тому, що грошей у нього не було, просто у нього такий імідж був, що він шукав все найдешевше, щоб дістатися кудись".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?