Дзвонив Ложкін, просив знайти нових: соцмережі посміялися з "розгону порохоботів"
Категорія
Україна
Дата публікації

Дзвонив Ложкін, просив знайти нових: соцмережі посміялися з "розгону порохоботів"

Дзвонив Ложкін, просив знайти нових: соцмережі посміялися з "розгону порохоботів"
Джерело:  online.ua

Видання "Інформатор" повідомило про те, що у президента Петра Порошенка звільняють армію блогерів, які нібито працюють на нього. Як написали в ЗМІ, це пов'язано з публікацією панамських документів. Користувачі активно обговорюють цю новину в соціальних мережах.
Про це повідомляє ONLINE.UA.
Відомий блогер Олександр Барабошко пожартував: "Дзвонив Ложкін, просив допомогти набрати нових. ЗП - ринкова, графік майже вільний, але іноді потрібно працювати ночами. Якщо йдете з напарниками, то можна доба через три виходити. Жінки мають на підтвердження рішучості скинути замість резюме сиськи. Звертайтеся! Прохання репоста!".
Антон Ходза так прокоментував новину: "Шановні ЗМІ повідомляють, що Ложкін вигнав усіх порохоботів в один день. Люди залишилися без засобів до існування, без даху над головою. Хто буде годувати їх сім'ї? Чому мовчить профспілка? Де загальнонаціональний страйк?".
Блогер Карл Волох написав: "А де ж я харчуватимусь?".






Раніше повідомлялося, що Foreign Policy розповів про можливе майбутнє українського президента Петра Порошенка в зв'язку з оприлюдненою інформацією про пов'язані з ним офшорні активи.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?