Є багато історій: відомий боєць АТО навів приклади справжнього героїзму
Категорія
Події
Дата публікації

Є багато історій: відомий боєць АТО навів приклади справжнього героїзму

Є багато історій: відомий боєць АТО навів приклади справжнього героїзму
Джерело:  online.ua

Комбат Української добровольчої армії Андрій Гергерт навів приклади справжнього героїзму українців, які воюють на Донбасі і ризикують своїм життям кожен день.


Про це розповів в інтерв'ю ONLINE.UA.


"Знаєте, вони (приклади героїзму - ONLINE.UA) просто навколо мене. Кожен день ... Дівчина, яка холоднокровно біжить до важкопораненого, який кричить. Всі в паніці, всі побілілі, а вона каже "всі заспокоїлися! ", І робить свою роботу. Накладає правильно джгут, коле, бере на себе відповідальність за його життя ", - розповів Гергерт.


"Хворий на цукровий діабет хлопець, який на інсуліні постійно, робить ідеальну зброю, стежить за всім. Ризикує, бігає, якісь міни збирає, щоб випалювати тротил з них", - розповідає комбат Української добровольчої армії.


Читайте також: Війна на Донбасі: з'явилися тривожні дані з фронту

"Мінер-сапер, який через дві хвилини біля міни, щоб не розірвалася, робить якусь роботу, підводить детонатори і утилізує", - повідомив Гергерт.


Комбат розповів про чоловіка, який в 69 років рубає дрова:


"Я йому кажу: Лісник, а може досить? .. А він у відповідь: ні-ні, тепло повинно бути, всі повинні бути ситі, я від вас не піду. Кажу: їдьте вже, досить Вам воювати!" Ні! Як я вас залишу? Ви ж діти мої! "


"Виділити окремих героїв важко. Багато їх у нас є, багато їх історій. Починаючи від того, як ми заходили в село і як тоді діяли хлопці - закінчуючи тим, як вони зараз діють. Які вони холоднокровні. Як собі поводять... Це десятки, сотні людей. Дуже багато! ", - з гордістю сказав Гергерт.


Більше читайте в інтервью ONLINE.UA: Росіяни і "сепари" зараз стали на порядок агресивніші - соратник Яроша

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?