Є два варіанти того, як Росія завербувала Савченко - журналіст
Категорія
Політика
Дата публікації

Є два варіанти того, як Росія завербувала Савченко - журналіст

Є два варіанти того, як Росія завербувала Савченко - журналіст
Джерело:  online.ua

Відомий блогер і журналіст Денис Казанський заявив, що є два варіанти того, як Росія змогла завербувати народного депутата  Надію Савченко.
Про це вона розповів в інтерв'ю ONLINE.UA.
"Можливі два варіанти: або її завербували, або вона діє з якихось своїх міркувань. Якщо сталася банальна угода зі слідством - то це дуже поширена історія. З одного боку, не варто засуджувати її оскаженіло, говорити "Савченко - негідниця!" Для жінки в'язниця - важке випробування, важкий удар. і яка перспектива у неї була? Просидіти 20 років у в'язниці, бути висланою в Забайкалля, в Магадан, і там померти? Як би інша людина повелася на її місці, якби її поставили перед вибором : "або ми даємо тобі "довічне", і ти вмираєш в тюрмі, або відпускаємо додому, реально міняємо!" Ось такий міг бути вибір", - сказав Казанський.
Читайте також: Порошенко зробив різкий натяк на адресу Савченко
"Українці можуть розуміти ці обставини чи ні, але вони ні в якому разі не повинні це приймати. Савченко, після її зустрічей з лідерами сепаратистів, повинна для України померти", - вважає блогер.
За словами журналіста, Савченко не можна зараз допускати до влади.
"Нехай відправляється на політичну пенсію, нехай навіть ходить по ефірах, дає якісь інтерв'ю, нехай люди сміються над її шапками, халатами татаро-монгольськими - але до влади її допускати вже не можна. Якщо вона має якісь домовленості, вступила в угоду зі слідством (а на це багато що вказує), потрібно зробити все можливе, щоб Савченко не змогла виконати умови цієї угоди - тільки і всього", - зазначив він.
Більше  читайте в інтерв'ю на ONLINE.UA: Савченко повинна померти для України - журналіст Денис Казанський.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?