Є дві різні Авдіївки: ветеран АТО яскраво змалював ситуацію в місті
Категорія
Події
Дата публікації

Є дві різні Авдіївки: ветеран АТО яскраво змалював ситуацію в місті

Є дві різні Авдіївки: ветеран АТО яскраво змалював ситуацію в місті
Джерело:  online.ua

Незважаючи на запеклі бої поблизу Авдіївки і обстріли міста, ситуація залишається контрольованою і далека від критичної.
Загострення на Донбасі: хроніку подій читайте на ONLINE.UA.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook ветерана АТО Мартіна Бреста.
"Так, ми таки в різних Авдіївках. У тій, яка на 112-му каналі і в інфополі Фейсбук - там капець, пожежі, канібалізм і масова втеча. У тій, в якій я, Masi Nayyem і Bogdan Khodzinsky - тут немає електрики. Тут є продукти, на ринку і в магазинах, а результати обстрілу - це пошкодження будинків старого міста, а не багатоповерхової забудови, де живе 70 відсотків людей", - написав він.
Читайте також: Г іві, у тебе не вийде: ветеран АТО яскраво звернувся до бойовиків
"Ми поїхали і сфоткали сліди обстрілу. А в Авдіївці на стадіоні біля польових кухонь з безкоштовною їжею діти катаються на санках. І все нормально. Допомога потрібна військовим. Вона була потрібна тиждень тому - і потрібна буде через тиждень. Від ситуації в Авдіївці ця допомога ніяк не залежить", - описав ситуацію в місті український боєць, підкріпивши пост декількома фотографіями.




Фото: Facebook Martin Brest



Фото: Facebook Martin Brest


Як повідомляв ONLINE.UA, артилерія бойовиків ДНР "почистила" свої ж ряди: згідно з повідомленням розвідки Міноборони України, батареї 11-го окремого механізованого полку 1 Армійського корпусу Збройних сил РФ обстріляли позиції передових підрозділів свого полку.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?