Є ключова проблема, через яку Путін зіпсує відносини з Трампом - російський політик
Категорія
Світ
Дата публікації

Є ключова проблема, через яку Путін зіпсує відносини з Трампом - російський політик

Є ключова проблема, через яку Путін зіпсує відносини з Трампом - російський політик
Джерело:  online.ua

Відносини президента Росії Володимира Путіна і обраного лідера США Дональда Трампа зіпсуються після недовгого періоду «медового місяця», вважає російський опозиційний політик Костянтин Боровий.


Таку думку  Боровий висловив в інтерв'ю ONLINE.UA.


Відповідаючи на питання, чи можуть відносини Трампа і Путіна погіршитися після певного "медового місяця", як це було з попередніми президентами США, Боровий сказав: «Є велика ймовірність такого розвитку подій».


«Трамп явно налаштований на переговорний процес, на різні форми співпраці. Очевидно, що і Кремль на це налаштований. Але, виходячи із загальних концепцій інтересів обох країн, ясно, що вони не поєднані», - продовжив російський політик.


«Ніяких розподілів сфер впливу бути не може. Тому що це вже інше сторіччя, інша форма відносин, інша дипломатія. Інше питання - Кремль не може гарантувати виконання власних зобов'язань. Це ключова проблемна точка, куди сходяться всі варіанти майбутнього. Кремль не в змозі підтримувати і дотримуватися міжнародних угод. Переглядати глобальну систему відносин заради досить слабкої в усіх відношеннях держави? Світ до цього не готовий», - додав Боровий.


Читайте також:  Костянтин Боровий: Путіну нічого не допоможе, всім зрозуміло, що він - звичайний бандит


«Кремлю доведеться серйозно посунутися в своїх бажаннях», - також сказав російський політик.


При цьому, на його думку, Кремль до цього не готовий.


«Це основа для серйозного конфлікту в майбутньому і з США, і з Китаєм. Недотримання зобов'язань Кремлем - це проблема для Китаю і США», - вважає Боровий.


Повний  текст інтерв'ю читайте на ONLINE.UA: Кремлю доведеться серйозно посунутися - Костянтин Боровий про Трампа, Путіна і загрозу "розміну" України

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?