Є план: команда Зеленського вирішила "боротися за уми" у всьому світі
Категорія
Політика
Дата публікації

Є план: команда Зеленського вирішила "боротися за уми" у всьому світі

Є план: команда Зеленського вирішила "боротися за уми" у всьому світі
Джерело:  interfax.com.ua

Заступник глави Офісу президента України Кирило Тимошенко заявив, що в Україні для посилення позицій держави в інформаційній боротьбі буде створено всесвітній російськомовний канал. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Інтерфакс-Україна".

Чиновник наголосив, що такий канал потрібен, щоб Україна могла боротися і за уми українців на окупованих територіях Донбасу та Криму, і за уми росіян на території РФ.

"У нас розроблений варіант запуску українського російськомовного каналу, яким ми зможемо покривати російськомовне населення у всьому світі", - повідомив Кирило Тимошенко.

 За його словами, в команді президента Володимира Зеленського хочуть, щоб це все-таки був державний канал.

"Але ми домовляємося з приватними каналами про передання прав на використання їхнього найкращого контенту", - зазначив Тимошенко.

Як повідомляв ONLINE.UА, проросійський політик та член партії "Опозиційна платформа – "За життя"  Віктор Медвечук, який  нещодавно купив український телеканал ZIK, веде переговори про придбання ще двох популярних ЗМІ. Про це повідомила колишня ведуча ZIKу Тетяна Даниленко.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?