"Є план": Зеленський пояснив, навіщо зустрінеться з українськими олігархами
Категорія
Політика
Дата публікації

"Є план": Зеленський пояснив, навіщо зустрінеться з українськими олігархами

"Є план": Зеленський пояснив, навіщо зустрінеться з українськими олігархами
Джерело:  online.ua

Український лідер Володимир Зеленський планує провести зустріч з українськими представниками великого бізнесу - він має намір обговорити інвестиції у Донбас. Ці перемовини мають відбудуться у червні, але точна дата поки не називається, передає ONLINE.UA.

Зеленський наголосив, що Донбас обов’язково повернеться, і хтось його розбудовую повинен займатися.

"З великим бізнесом ми збираємося зустрітися в червні. Будемо говорити про розбудову Донбасу. У нас є план, ми хочемо запропонувати бізнесу інвестувати в Донбас, інвестувати в інфраструктуру Донбасу", – підкреслив президент.

За словами Зеленського, що з "представниками великого бізнесу" він зустрічається по черзі.

"Можемо їх називати олігархами. Зустрічався з Пінчуком. Зустрічався з… їх є не так багато, хтось іще приїжджав до нас, вже не пам’ятаю. Деякі політики приїжджали, вони – теж олігархи, але не будемо казати про них", – зауважив Зеленський.

Як повідомляв ONLINE.UA, український олігарх Ігор Коломойський, якого вважають близьким до новообраного президента Володимира Зеленського, жорстко розкритикував ідею останнього щодо проведення зустрічі з представниками великого, середнього і малого бізнесу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?