Є прогрес: Трамп отримав листа від Кім Чен Ина
Категорія
Політика
Дата публікації

Є прогрес: Трамп отримав листа від Кім Чен Ина

Є прогрес: Трамп отримав листа від Кім Чен Ина
Джерело:  online.ua

Президент США Дональд Трамп отримав лист від лідера КНДР Кім Чен Ина, в якому він написав, що вірить в "нове майбутнє" між Північною Кореєю і Штатами, а також надіється на "практичні дії".

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Reuters.

Окрім того, глава КНДР похвалив Трампа за "енергійні і надзвичайні зусилля, зроблені вашою Високоповажністю, пан Президент, для поліпшення відносин між двома країнами і чіткої імплементації спільної заяви". Зазначимо, що Кім Чен Ин мав на увазі документ, підписаний на саміті 12 червня, в якому зафіксована домовленість сторін про денуклеаризацію Корейського півострова.

"Я твердо вірю, що сильна воля, щирі зусилля і унікальне зближення з вашою Високоповажністю, пан Президент, спрямовані на відкриття нового майбутнього між КНДР і США, безсумнівно, принесуть плоди", - сказано в листі.

Кім Чен Ин у своєму посланні не запропонував нічого конкретного і не сказав про можливу другу зустріч з Трампом.

Дональд Трамп назвав лист "дуже приємною запискою", заявивши, що "досягнуто значного прогресу".

Як повідомляв ONLINE.UA,  президент США Дональд Трамп вважає, що Північна Корея може повторити шлях Ханоя до процвітання і нормальних відносин з Вашингтоном.  Окрім того, він додав, що Сполучені Штати ясно дали зрозуміти, чого чекають від КНДР.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?