"Є прогрес!": Трамп зважився на неочікуване рішення
Категорія
Світ
Дата публікації

"Є прогрес!": Трамп зважився на неочікуване рішення

"Є прогрес!": Трамп зважився на неочікуване рішення
Джерело:  online.ua

Американський лідер Дональд Трамп вирішив відстрочити введення нових мит на китайські товари. Про це він написав на своїй сторінці в Twitter, передає ONLINE.UA.

За словами самого очільника Білого дому, на це рішення його надихнув прогрес в переговорах з Китаєм.

Трамп підкреслив, що сторонам вдалося знайти точки дотику з важливих структурних питань, в тому числі з проблеми захисту інтелектуальної власності, передачі технологій, а також з питань сільського господарства, послуг та валюти.

Окрім того, американський лідер анонсував саміт з китайським лідером Сі Цзіньпіном на своїй віллі у Флориді для укладення торговельної угоди.

Нещодавно стало відомо, що Сполучені Штати не зможуть співпрацювати або обмінюватися інформацією з країнами, які використовують системи китайської компанії Huawei Technologies, посилаючись на загрозу безпеці. З даною заявою виступив державний секретар США Майк Помпео.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше глава Пентагону  заявив, що США збільшать кількість американських винищувачів-бомбардувальників, готових до бойових операцій.  Він наголосив, що повітряні сили країни повинні бути краще підготовлені до потенційної війни з Росією чи Китаєм.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?