Є просування. Маляр назвала нові успіхи ЗСУ під час контрнаступу
Категорія
Україна
Дата публікації

Є просування. Маляр назвала нові успіхи ЗСУ під час контрнаступу

Є просування. Маляр назвала нові успіхи ЗСУ під час контрнаступу
Джерело:  online.ua

Заступниця міністра оборони Ганна Маляр повідомляє, що станом на вечір 13 липня Збройні сили України змогли просунутися на південь від Бахмута, а на північ – не дали російським загарбникам повернути втрачені позиції. Ба більше, зазначається, що на Мелітопольському та Бердянському напрямках наші бійці успішно закріплюються на досягнутих рубежах.

Джерело: Ганна Маляр

Що важливо знати про нові успіхи ЗСУ на фронті

СХІД. Сьогодні, як і вчора, на Сході гаряче. Ворог продовжував атакувати на Куп’янському, Лиманському, Авдіївському та Мар’їнському напрямках. Наші оборонці всіма силами стримували ворога і їм це вдалось. Наразі тривають важкі бої. На південному фланзі Бахмутського напрямку, як і вчора, є просування з боями та потужним ворожим супротивом.

За словами Ганни Маляр, на північному фланзі армія РФ знову проводила атаки та намагалася повернути втрачені позиції, однак загарбникам вкотре не вдалося це зробити.

Фото - скриншот

Що наразі відбувається на півдні України

ПІВДЕНЬ. На Мелітопольському та Бердянському напрямках триває наступальна операція. На напрямках Новоданилівка, Балка Широка; Мала Токмачка, Новопокровка наші війська мали успіх і зараз закріплюються на досягнутих рубежах.

Згідно з даними Ганни Маляр, наразі російські окупанти переміщують підрозділи, а також кидають у бій всі наявні резерви.

Представниця Міноборони звертає увагу на те, що кількість ворожих обстрілів дещо знизилась, оскільки Збройні сили України щоденно знищують російські склади з технікою та зброєю.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?