Є якийсь чіткий план, за яким знищується Україна, - Рабінович
Категорія
Економіка
Дата публікації

Є якийсь чіткий план, за яким знищується Україна, - Рабінович

Є якийсь чіткий план, за яким знищується Україна, - Рабінович
Джерело:  golos.ua

Заяву про те, що є факти, які вказують на наявність чітко спланованої змови зі знищення України і її громадян, зробив народний депутат, лідер партії «За життя» Вадим Рабінович в прямому ефірі телеканалу «112 Україна». Про це повідомляє "Голос.UA", передає ONLINE.UA.

«Країна нічого не виробляє, країна не має плану розвитку, в країні знищена вся економіка. Після розвалу Радянського Союзу за всіма оцінками світових економістів найсильніша стартова позиція була у України. Скажіть мені, будь ласка, як так сталося, що в результаті 26-річного «розвитку» ми стали найостаннішими? Нас обійшла Молдова, над якою ми сміялися. Нас обійшла Білорусь, про яку ми говорили, мовляв, тільки картопля їх цікавить. Нас обійшли всі країни на пострадянському просторі! Чому це сталось? У нас що - найгірша земля, люди?»- задався питанням політик.

«Сьогодні при владі перебувають групи не дурних в принципі людей. Скажіть, вони хіба не розуміють, що роблять, коли прирікають пенсіонерів на смерть? Адже вони розуміють, що вижити можна! Скільки б вони не говорили про процвітання, вони ж володіють реальними цифрами. Вони прекрасно розуміють, що люди отримують зарплати, несумісні з життям. Вони прекрасно бачать результати управління охорони здоров'я нинішнього керівництва, що вбиває українців », - констатував нардеп.

«Я раніше не вірив в змови, але зараз у мене багато питань. Адже коли нам розповідають, що найважливіше рішення останніх днів - це закон, що дозволяє розбирати українців на органи. Коли Європейський суд говорить, що неможливість продати всю українську землю - це обмеження прав людини ... Вам не здається, що тут щось не так? Я ніколи не страждав манією змов, але у мене враження, що існує узгоджений з нашою владою план «звільнення» України, після чого тут залишиться 10 млн осіб, землю продати і вирощувати тут для Європи всі агрокультури. Причому, згідно з цим планом, ми повинні бути неосвіченими - на це націлена так звана реформа освіти », - зазначив політик.

«Все це не можна зробити просто по дурості. Ні - це чітко продумана злочин. Я не можу повірити, що пенсійна реформа, судова реформа, реформа охорони здоров'я, освіти - це випадковості. Мені легше повірити в те, що таким чином намагаються цілеспрямовано знищити Україну », - підсумував він.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?