Єфремов знав, що Путін кине любителів "руського міра": обнародувано гучний компромат
Категорія
Політика
Дата публікації

Єфремов знав, що Путін кине любителів "руського міра": обнародувано гучний компромат

Єфремов знав, що Путін кине любителів "руського міра": обнародувано гучний компромат
Джерело:  online.ua

Колишній лідер фракції Партії регіонів Олександр Єфремов

 був переконаний в тому, що після російського вторгнення майно прихильників «руського міра» на Донбасі просто відберуть, а тому вкладував свої гроші на території Росії.


Про це заявив колишній народний депутат від Партії регіонів Володимир Ландик в інтерв'ю ONLINE.UA.
«Володіючи областю, маючи такі гроші — що, Єфремов не міг це взяти собі чи купити? Він що — дурний? Далеко ні. А куди ж він гроші дівав? Та усі гроші його — в Росії! Він передбачав, що буде війна, і що місцевих любителів "руського міра" кинуть — не те, що правити не дадуть, а й нажите заберуть!» — заявив екс-регіонал.

Також він додав, що саме з цієї причини люди з найближчого оточення Єфремова зараз злі на нього.

«І Пристюк ( (голова Луганської ОДА з 10 листопада 2010 року по 2 березня 2014 року, — ONLINE.UA), і Голенко (голова Луганської облради з 2006 по 2014 рік, — ONLINE.UA), і Кравченко (екс-мер Луганська, — ONLINE.UA), і нардепи від Луганщини — усі злі на Єфремова. Тому що їм Єфремов наобіцяв: "Путін прийде, будем правити!" А тепер вони стали вигнанцями в рідній області, яку (як вони вважають) вони будували і розвивали», — переконаний Ландик.

За його словами, у разі, якщо ці люди «підуть на вибори у 114-й округ (у Луганській області, — ONLINE.UA), то це для них закінчиться сумно».

«Але ж там люди, які постійно обирали регіоналів. А теперь зеленкою навіть поливати не будуть — просто фекаліями з відра обіллють» — резюмував він.


Нагадаємо, раніше в інтерв'ю ONLINE.UA колишній депутат-регіонал Володимир Ландик заявив, що Єфремов брав активну участь у здачі Луганська сепаратистам.


Пізніше Ландик додав, що генпрокурор Юрій Луценко після зустрічі з ним серйозно взявся за справу Єфремова.


Більше  читайте в інтерв'ю на ONLINE.UA: Єфремов подарував Ахмєтову "Краснодонвугілля" за підтримку перед Януковичем — екс-нардеп Ландик.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?