«Економічну програму «За життя» підтримають найкрупніші фінансисти, інвестори і банкіри світу», - Рабінович
Категорія
Світ
Дата публікації

«Економічну програму «За життя» підтримають найкрупніші фінансисти, інвестори і банкіри світу», - Рабінович

«Економічну програму «За життя» підтримають найкрупніші фінансисти, інвестори і банкіри світу», - Рабінович
Джерело:  rbc.ua

Заяву про те, що програму відродження економіки України, розроблену політичною партією «За життя», підтримають провідні міжнародні фінансові експерти зробив в прямому ефірі телеканалу NewsOne народний депутат України, лідер партії «За життя» Вадим Рабінович, про це повідомляє РБК-Україна, передає ONLINE.UA.

«Економічна програма ста найважливіших кроків для України, яку зараз, протягом найближчого місяця, підготують фахівці, буде узгоджена з найбільшими міжнародними фінансовими авторитетами, справжніми, якщо хочете, «акулами світу» і «фінансовими ділками» світу. Нам не варто плакати і зітхати над тим, як у нас все погано; ми повинні усвідомити це - піти на вибори і запропонувати людям прості та ефективні методи відродження економіки України, звіривши їх з найбільшими інвесторами, банкірами, фінансистами, залучаючи інвестиційні програми і засоби. Наше завдання - після перемоги на виборах, заручившись підтримкою людей, за рік вивести країну з економічної безвиході, а потім ще за рік зробити прорив, вивести країну в сильні і успішні, стати замість Польщі економічним локомотивом Європи!»- повідомив політик.

Він підкреслив, що партія «За життя» спільно зі світовими фінансистами проведе в Європі презентацію спільного економічного проекту вже найближчим часом.

«Ми провели ряд зустрічей зі світовими фінансистами - буквально, скажу вам, номер один-два-три в світі, консультувалися з ними, звіряли свої позиції. І десь протягом найближчого місяця-двох домовилися провести в Європі спільну презентацію цього партійного проекту. З нами будуть на цій презентації люди, слово яких вкрай авторитетне в світових фінансових і промислових колах, повірте. Не хотілося б поки що розкривати всі нюанси цієї презентації, чекати вже недовго», - заявив депутат.

Він зазначив, що економічна програма партії «За життя» передбачає, перш за все, залучення інвестицій в Україну.

«Нам би дуже хотілося, щоб ці авторитети фінансового світу, «акули бізнесу» подивилися положення нашої програми, схвалили і сказали: світ дасть під це великі гроші - і не під заставу наших підприємств або земель, а під конкретні кроки. Це будуть не МВФ-івських гроші, за які ми зобов'язані платити великі відсотки і повертати, а ми як би відкриваємо дорогу інвестиційним проектам! А для цього бізнесу в нашій країні повинно бути вкрай комфортно», - переконаний депутат.

Лідер партії «За життя» додав, що Україні не вдасться стати економічно сильною країною без залучення реальних інвестицій.

«Ми будемо пропонувати таку схвалену світовим фінансовим істеблішментом програму реформ громадянам України. Якщо вона комусь не подобається - нехай пропонують інше. Але без того, щоб визначитися, що ми будуємо, без розвитку економіки, без справжніх, а не фейкових інвестицій нам не вдасться стати сучасною, розвинутою, сильною країною. А такий потенціал, незважаючи на те, що Україну всі 26 років нещадно грабують, у нас є, у нас чудові люди, у нас багата земля, - і ми обов'язково будемо сильні економічно!»- запевнив Вадим Рабінович.

Говорячи про політичну складову реформ, політик закликав розробити нову Конституцію України, що враховує «реальні інтереси регіонів», і будувати «Швейцарію Східної Європи».

«Принципово важливі питання будуть вирішуватися на референдумах, закони будуть стояти над прізвищами людей, буде максимум свобод і ліберальний підхід до підприємництва, а економічний добробут громадян буде головним пріоритетом держави», - зазначив нардеп.

Він також зазначив, що, на його думку, «корінь» всіх економічних невдач України - це обвалення національної валюти. У зв'язку з цим, партія «За життя» проводить безстрокову акцію під Національним банком України з метою відставки та притягнення до відповідальності глави НБУ Валерія Гонтарєвої і її заступниці Катерини Рожкової.

«При цьому ми розуміємо, що корінь, серце всіх наших економічних невдач - знецінена національна валюта, серце наших нещасть - заморожені мільярди вкладів людей в банках, причому в тих банках, яким держава видала ліцензії, а отже, мало гарантувати недоторканність особистих вкладів. Тому ми вийшли знову до Нацбанку - і мають намір пікетувати його до тих пір, поки його керівники Гонтарева і Рожкова не просто підуть з посад, а понесуть публічну відповідальність за розвал системи і знецінення гривні », - резюмував політик.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?