Екс-агент ЦРУ заявив, що вбив Боба Марлі
Категорія
Світ
Дата публікації

Екс-агент ЦРУ заявив, що вбив Боба Марлі

Екс-агент ЦРУ заявив, що вбив Боба Марлі
Джерело:  online.ua

Колишній агент ЦРУ Білл Окслі перед смертю зізнався, що причетний до вбивства легендарного музиканта Боба Марлі, передає ONLINE.UA з посиланням на The Daily Star.

Екс-агент розповів, що свого часу представився зірці кореспондентом The New York Times, бажаючим взяти у нього інтерв'ю. Після цього він вручив музикантові подарунок. Вказано, що це була пара знаменитих кед Converse, всередину яких була вбудована голка з препаратом, що викликає рак.

"Коли він спробував приміряти взуття на праву ногу, він закричав:" Оууучч!". Це був укол... В той момент я зрозумів, що він не жилець", - зазначив екс-агент.

 Чоловік також стверджував, що і після інциденту продовжував підтримувати зв'язок з Марлі. Він також давав йому поради щодо лікування раку.

Нагадаємо, Боб Марлі - виконавець регі, перший артист Ямайки, що зумів досягти міжнародного визнання. У своїх піснях він розповідав про труднощі і щоденну боротьбу народу Ямайки, створюючи портрети людей пригноблених і обділених, але щирих, світлих, натхненних. Боб Марлі пішов з життя 11 травня 1981 року. Йому було 36 років.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше співачка К еті Перрі зняла в новому кліпі онука Боба Марлі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?