Екс-главу Вінницької поліції звинувачують у фальсифікаціях на виборах
Категорія
Політика
Дата публікації

Екс-главу Вінницької поліції звинувачують у фальсифікаціях на виборах

Екс-главу Вінницької поліції звинувачують у фальсифікаціях на виборах

Українська журналістка Світлана Крюкова розповіла подробиці про участь затриманого СБУ  екс-керівника Вінницької поліції Антона Шевцова в масштабних фальсифікаціях на виборах в Чернігові в 2015 році.
Про це вона повідомила на своїй сторінці в Facebook, передає ONLINE.UA.
"Сьогодні вранці я впевнилася, що добро рано чи пізно перемагає зло. СБУ затримала Шевцова. Шевцов - це не просто сепаратист і колишній глава поліції Вінниці. Це мій старий знайомий, глава служби безпеки молодого і перспективного політика Сергія Березенка, один з головних організаторів фальсифікації виборів в Чернігові", - написала журналіст.
За її словами, саме Шевцов курирував тітушек і прикривав підкуп під час виборів в Чернігові.
"Під час виборів бідних людей похилого віку Чернігова заганяли в автобуси і роздавали їм по 400 гривень, міліція ці автобуси охороняла, а людям розповідала, що це автобусні екскурсії. А потім ми провели з Шевцовим ніч у чорній відомій машині, набитій зброєю і "соціальними угодами" Березенка - ще одна форма підкупу виборців. Шевцов - саме той міліціонер, який курирував всіх тітушек і прикривав підкуп", - розповідає подробиці Крюкова.
Журналістка обурена тим, що Шевцов відповідно до кримінально-процесуального кодексу може вийти на свободу.
"Я там була і добре пам'ятаю його переляканий погляд, кожен раз, коли ми ловили його на гарячому. Все думала, який був толк від тих виборів в Чернігові і корбановському азарті? Божевільна трата грошей, нескінченні квест і тролінг влади заради фінального програшу. А ось. Перший пішов. Рада для адвокатів Шевцова - в Україні з деяких пір в кримінально-процесуальному кодексі з'явився новий інститут - угода зі слідством. і Шевцов може вийти на свободу, якщо здасть всіх своїх покровителів, начальників і кураторів", - робить висновок Крюкова.
Нагадаємо, що колишнього главу Національної поліції Вінницькій області Антона Шевцова підозрюють в державній зраді.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?