Екс-начальника податкової служби Луганщини, у якого знайшли $3,8 млн, відпустили під заставу
Категорія
Події
Дата публікації

Екс-начальника податкової служби Луганщини, у якого знайшли $3,8 млн, відпустили під заставу

Екс-начальника податкової служби Луганщини, у якого знайшли $3,8 млн, відпустили під заставу
Джерело:  online.ua

Печерський райсуд Києва відпустив під заставу в розмірі 15 млн гривень екс-начальника Державної податкової служби в Луганській області Олександра Антіпова, якого затримали сьогодні з 3,8 млн доларів в сумці.

Про це повідомляє "112.ua" з посиланням на "Українські новини", передає ONLINE.UA.

Рішення суду оголосила в залі суддя Катерина Москаленко. Таким чином, вона відмовила прокуратурі в арешті підозрюваного.

"Суддя обрала запобіжний захід Антипову у вигляді застави в сумі 15 млн гривень і зобов'язала носити електронний браслет", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: ЗМІ називають імена затриманих податківців часів Януковича та Клименка

Як повідомляє "112 Україна", прокуратура просила призначити заставу для Антипова в розмірі 200 млн грн, а також двомісячний арешт.

"У кожному клопотанні обгрунтовуємо розмір застави, виходячи з майнового стану підозрюваного, а також його родичів. Розмір застави, яка була вказана для цього підозрюваного було визначено в розмірі 200 млн грн", - сказав прокурор Володимир Совчак.

Як повідомляв ONLINE.UA, 23 травня силовики провели антикорупційну операцію щодо посадовців колишнього Міндоходів на території 15 областей. Затримано вже 23 особи, в тому числі Антипова, у якого вилучили 3,8 млн доларів готівкою. Над цим спільно працювали 1700 поліцейських і півтисячі працівників прокуратури.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?