Екс-прем'єр Австралії порадів перемозі Джамали: це новий удар по Путіну
Категорія
Україна
Дата публікації

Екс-прем'єр Австралії порадів перемозі Джамали: це новий удар по Путіну

Екс-прем'єр Австралії порадів перемозі Джамали: це новий удар по Путіну
Джерело:  The Telegraph

Перемога представниці України Джамали на Євробаченні -2016

порадувала екс-прем'єра Австралії Тоні Еббота, який очікує, що це підніме бойовий дух українців в боротьбі з агресією Росії.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на The Telegraph.


«Я сповнений прихильності до України, я думаю, що Україна сильно постраждала за останні кілька десятиліть, і я думаю, що вони наразі страждають від рук хулігана», - сказав він, коментуючи друге місце австралійської співачки і перемогу Джамали.


Раніше Ебботт вже говорив про те, що «Росія завжди була країною-хуліганом» і у випадку з Україною вона намагається «залякати маленьку країну».


Варто зазначити, що Австралія є «гостьовим» учасником Євробачення як країна, в якій найбільш пильно стежать за ходом конкурсу. У нинішньому році Зелений континент представляла Демі Їм - вона поступилася першим місцем Джамалі і обійшла росіянина Сергія Лазарєва.


За словами австралійського екс-прем'єра, він готовий прийняти програш Австралії в цьому конкурсі від країни, яка є жертвою російської агресії.


«Якщо це допоможе їх бойовому духу, я думаю, що ми повинні бути готові прийняти друге місце», - сказав він.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше

західні ЗМІ заявили, що перемога Джамали розлютила Кремль і змусила світ «знову згадати про Крим»

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?