Екс-президент України Янукович потрапив до лікарні у важкому стані: перші подробиці
Категорія
Україна
Дата публікації

Екс-президент України Янукович потрапив до лікарні у важкому стані: перші подробиці

Екс-президент України Янукович потрапив до лікарні у важкому стані: перші подробиці
Джерело:  online.ua

Колишній президент України Віктор Янукович, який втік до Росії, потрапив до лікарні у важкому стані. Його госпіталізували в одну з московських клінік в нерухомому стані - за даними російських ЗМІ, Янукович отримав серйозну травму хребта, передає ONLINE.UA.

Повідомляється, що Янукович потрапив до лікарні ще в п'ятницю, 16 листопада, але відомо про його госпіталізацію стало тільки зараз. РосЗМІ уточнюють, що крім травми хребта, у екс-президента України травма коліна, які він отримав під час гри в теніс на відомому підмосковному корті.

Лікар, який приймав у клініці Януковича, підтвердив, що екс-президента України привезли в лікарню в нерухомому і важкому стані. За його словами, Януковича супроводжували кілька людей, які на час обмежили доступ для відвідувачів в клініку, поки там знаходився президент-втікач.

Після того, як Януковичу надали першу допомогу в реанімації, його перевезли в приватну клініку. Прес-секретар сина екс-президента України Олександра відмовився коментувати інформацію про госпіталізацію Януковича.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Янукович заявив про готовність брати участь в суді у справі про держзраду, але на своїх умовах.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?