Екс-регіонал осоромився на росТБ і захотів в Донецьк: з'явилися кумедні деталі
Категорія
Політика
Дата публікації

Екс-регіонал осоромився на росТБ і захотів в Донецьк: з'явилися кумедні деталі

Екс-регіонал осоромився на росТБ і захотів в Донецьк: з'явилися кумедні деталі
Джерело:  online.ua

Екс-депутат-утікач від Партії регіонів Володимир Олійник на телеефірі у відомого російського пропагандиста Володимира Соловйова допустив обмовку "по Фрейду", визнавши, що Росія окупувала Донбас.
Як повідомляє ONLINE.UA, цитати з виступу екс-регіонала публікував у своєму Facebook український блогер і політолог Сергій Запорізький.
"Путін законно визнав паспорти "ДНР" та "ЛНР". Адже в резолюції ПАРЄ сказано, що відповідальність за окуповані території несе Росія", - заявив Олійник.
"Після цього вихлопу Соловйов спробував виправити ситуацію, повідомивши, що окупована якраз вся інша частина України, але пізно. Вова Олійник корисний м ** ак", - прокоментував його слова Сергій Запорізький.
Читайте також: Привозьте Януковича з Азаровим: соц мережі насмішило рішення російського суду щодо Майдану
Олійник також заявив, що готовий "навести порядок в країні", і нагадав, що він є земляком Богдана Хмельницького, натякаючи на свої президентські амбіції.
"Новий президент повинен приїхати в Донецьк на прямі переговори. Потім розібратися з нацистами. Це програма мінімум. Програма максимум - федералізація країни", - підкреслив екс-регіонал.
"Бути тобі, м ** аку, президентом. У Кащенка. Або у фільмі Шахназарова", - зазначив Запорізький.
Користувачі соцмереж активно діляться враженнями від слів екс-регіонала:



Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Володимир Олійник, який знаходиться в Москві, насмішив мережу погрозами на адресу України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?