Екс-регіонала обсипали борошном і облили зеленкою
Категорія
Україна
Дата публікації

Екс-регіонала обсипали борошном і облили зеленкою

Екс-регіонала обсипали борошном і облили зеленкою
Джерело:  online.ua

У Дніпропетровську екс-регіонала Олександра Вілкула на зустрічі з ветеранами в четвер облили зеленкою і обсипали борошном.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сторінку Вілкула в Facebook.
"Сьогодні провокатори з "УКРОПу" під керівництвом особистого прес-секретаря Філатова (мера Дніпропетровська Бориса Філатова - Ред.) - пані О.Дикої (Ольги Дикої - Ред.) спробували зірвати нашу зустріч з ветеранами. Як зазвичай підло - з зеленкою, з борошном", - написав Вілкул.
Він повідомив, що заздалегідь знав про провокацію, що готувалася.
"Але День Перемоги - найсвятіше свято в нашому житті. І покидьки, нехай навіть підтримані владою, його точно не затьмарять. Ветерани не злякалися теж. А зеленку ми відмиємо", - написав Вілкул.


У свою чергу мер Дніпропетровська Борис Філатов написав на своїй сторінці в Facebook, що не знає, хто напав на Вілкула.


"Сьогодні в Дніпропетровську Сашу Вілкула та його шоблу присипали борошном і полили зеленкою. Мені невідомо, хто це зробив. Хоча збитий льотчик Саша кожен раз приписує моє ім'я до своїх поразок. Можу сказати тільки одне. Мерзенні спроби Вілкула і Ко щороку приватизувати нашу Перемогу викликають огиду. Саша, ти маєш рацію. Зеленку відмити можна. А ось го**но з душі не вичерпаєш. Занадто в тебе його багато", - написав він.


Нагадаємо,

міська рада Дніпропетровська позбавила Вілкула звання почесного громадянина

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?