Екс-регіоналка Бондаренко і її колега облили брудом Україну на росТБ: з'явилося відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Екс-регіоналка Бондаренко і її колега облили брудом Україну на росТБ: з'явилося відео

Екс-регіоналка Бондаренко і її колега облили брудом Україну на росТБ: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

На російському пропагандистському телебаченні вийшло чергове шоу за участю екс-регіоналів Миколи Левченка і Олени Бондаренко, які зробили ряд брудних заяв про Україну та події на «Євромайдані» в 2013 і 2014 роках.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео в YouTube, опубліковане на каналі «Сила Слова».


«Сьогодні намагаються перешкоджати встановленню істини в суді, недемократичними, варварськими методами перешкоджають правосуддю, цього тільки сліпий не бачить ... Сьогодні я зробив висновок: Януковича (екс-президента Віктора Януковича - Ред.) взимку 2014 року таки хотіли вбити. Хтось дуже не хоче, щоб він розповів все, що він знає», - сказав Левченко.


Відзначимо, шоу знімалося перед допитом Віктора Януковича по відеозв'язку в Святошинському суді Києва, що відбувся в рамках справи проти п'яти «беркутівців» 28 листопада 2016 року, тому заяви Левченко не відповідають дійсності.


Всі подробиці  читайте тут: Допит Януковича: онлайн-трансляція, фото і відео


«Другий висновок - Росія вкрила не побіжного президента, а головного свідка злочину під назвою державний переворот в Україні. Сьогодні нам всім потрібна правда не для того, щоб ми поміняли владу. Не для того, щоб сказали, що ті погані, а ми хороші. Правда потрібна, так як без неї Україна більше не зможе жити. Україна не буде розвиватися, поки не буде правди про те, що трапилося на Майдані», - додав Левченко.


«Абсолютно чітко зрозуміло, що є люди, які несуть відповідальність (за вбивства на Майдані - Ред.), і знищують всі докази. Були спиляні дерева, коли в парламенті відбувалося незаконне голосування під керівництвом Турчинова. Уже пиляли дерева на Хрещатику», - продовжив Левченко.


«Також стало зрозуміло, що цих беркутівців утримує не українське правосуддя, їх утримує банда під назвою «Правий сектор», - сказав Левченко.


«Ось ці люди утримують цих хлопців, які Конституцію, а не Януковича захищали на Майдані», - заявив екс-регіонал.


«МВС з ними заодно», - продовжила Олена Бондаренко.


«Коли потрібно було захищати парад геїв в травні, все було чудово. Коли зараз потрібно було вивести «беркут» в суд, то міністр Аваков (голова МВС Арсен Аваков - Ред.) виступив про те, що він за особистим розумінням не збирається втручатися в процес під СІЗО і не збирається заважати активістам блокувати СІЗО. Офіційна точка міністра внутрішніх справ», - сказала Бондаренко.


Вступаючи в перепалку з Бондаренко політолог Павло Жовріненко зазначив, що в лютому 2014 року саме Верховна Рада, а також Партія регіонів проголосувала за те, щоб Янукович, який самоусунувся, був відсторонений від влади, і це зробили в тому числі «екс-регіонали».


«Ми як раз були депутатами від Партії регіонів в той час, фракція у нас була велика, і це все брехня» - сказала Бондаренко.


«У нас були люди, які перекинулися під крило переможців», - продовжила вона.



Як повідомляв ONLINE.UA,  раніше російські пропагандисти крупно зганьбилися і раптово розповіли правду про Голодомор в Україні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?