Екс-регіоналка Бондаренко заявила про "громадянському конфлікті" в Україні: з'явилося відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Екс-регіоналка Бондаренко заявила про "громадянському конфлікті" в Україні: з'явилося відео

Екс-регіоналка Бондаренко заявила про "громадянському конфлікті" в Україні: з'явилося відео
Джерело:  Новини Донбасу

Під час  антикризового форуму в Харкові, який організував "Опозиційний блок", колишній народний депутат Олена Бондаренко заявила, що конфлікт на Донбасі є виключно цивільним.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  Новини Донбасу.


"Харків знаходиться найближче до лінії вододілу, до лінії, де проходить громадянський конфлікт, де вмирають люди", - заявила вона, нічого не згадавши про агресію на Донбасі і в Криму.


Бондаренко впевнена, що військові дії в Донецькій і Луганській областях закінчаться після проведення в регіоні місцевих виборів, для чого необхідна зміна Конституції і чинної влади, яку Бондаренко називає «шуліками війни».


«В Україні відсутня політична воля тих, хто приймає рішення, тому що політичний інструментарій вирішення цього конфлікту є. Політичний інструментарій - це нова Конституція, це вибори, це переговори і Мінські угоди», - заявила вона.




Також на форумі присутні колишній голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін, колишній віце-прем'єр-міністр і двічі глава МЗС України Костянтин Грищенко, колишній міністр соціальної політики Наталія Королевська, колишній міністр юстиції Олена Лукаш, екс-віце-прем'єр-міністр Олександр Вілкул та інші.


На захід також привели студентів Харківського авіаційного інституту.


А тим часом користувачі мережі продовжують коментувати те, що відбувається на форумі.





Нагадаємо,  Бондаренко в ефірі російського телеканалу назвала українську армію нацистською.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?