Екс-регіоналка облила брудом Україну на російському ТБ: з'явилося відео
Категорія
Політика
Дата публікації

Екс-регіоналка облила брудом Україну на російському ТБ: з'явилося відео

Екс-регіоналка облила брудом Україну на російському ТБ: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

Екс-нардеп України від Партії регіонів Олена Бондаренко, виступаючи в Росії в програмі відомого пропагандиста Володимира Соловйова "Недільний вечір" на каналі "Росія-1", заявила, що Україна на Майдані втратила суверенітет і більше не є незалежною державою.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео в YouTube.


"Давайте почнемо з основної моделі поведінки наших політиків, чи є вона незалежною. Звичайно, ні! Україна, на жаль, на Майдані втратила свій суверенітет", - сказала Бондаренко.


За її словами, ті, хто зараз керує країною, - несамостійні, вони не живуть інтересами країни, а роблять те, що їм наказують ззовні.


"Що стосується націонал-соціалізму і фашизму в моїй країні, ці люди вже оформилися партійно. Створена партія. Коли ми обговорюємо партію "Азов", умовчуємо про те, що є поділ українців на дві частини: одну обмежимо в громадянських правах, тому що вони - "вата", - сказала екс-регіоналка.



Відзначимо, що партія Андрія Білецького, про яку говорить Бондаренко, насправді називається "Національний корпус". Програма партії виходить з принципів україноцентризму. Документ передбачає наведення порядку в структурі влади, створення умов для залучення в країну технологій Четвертої індустріальної революції, розширення низового управління, розвиток української атомної енергетики, посилення покарання за зловживання владою і корупцію - аж до смертної кари. У зовнішній політиці пропонують зосередитися на розвитку всебічного співробітництва з країнами-учасниками Балто-Чорноморської осі. Відносно Росії пропонується розірвати Договір про дружбу і дипломатичних відносинах. Відновлення відносин пропонується провести тільки після деокупації Криму і Донбасу і виплати Росією репарацій.


Як повідомляв ONLINE.UA,  в мережі з'явився шокуючий приклад російської пропаганди, яка використала для свого сюжету 10-річну дівчинку, яка звернулася до майбутнього президента США з питанням про те, навіщо американці хочуть завоювати Росію.


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?