Екс-регіоналка цинічно пояснила, чому говорила на росТБ гидоту про Україну
Категорія
Політика
Дата публікації

Екс-регіоналка цинічно пояснила, чому говорила на росТБ гидоту про Україну

Екс-регіоналка цинічно пояснила, чому говорила на росТБ гидоту про Україну

Екс-нардеп від Партії регіонів Олена Бондаренко, яка в ефірі російського каналу наговорила гидоти про Україну, заявила, що виступати на росТБ не заборонено.
Про це вона розповіла в розмові з журналістами в кулуарах Верховної Ради, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Українську правду".
Бондаренко підкреслила, що прийшла в Раду дати брифінг проти репресій журналістів Володимира Тимонина і Дмитра Васильця, яких 24 листопада 2015 року СБУ затримала в Києві за сприяння в трансляції "Новоросія ТВ". "Ви знаєте про таких? Дуже соромно, що ви їх не знаєте, тому що ці люди сидять у в'язниці, їм потрібна підтримка, мені соромно, що українські журналісти не на їхньому боці. Вони працювали на себе, вели програми на 17 каналі", - заявила вона.
У той же час на питання, чому вона не обурена затриманням в Москві українського журналіста Романа Сущенка, колишній депутат пояснила, що це не є її компетенцією.
Крім іншого, Бондаренко прокоментувала свої виступи на росТБ. "А що, це заборонено?", - цинічно запитала вона.



Нагадаємо, напередодні політик виступила із заявами про те, що люди на Майдані на своїх плечах внесли "банду до влади", і що український уряд тримається на криміналі, на нелегальному ринку зброї, на бандах і контрабанді.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Бондаренко в ефірі росТБ заявила, що Україна на Майдані втратила суверенітет і більше не є незалежною державою.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?