Екс-розвідника Сергія Скрипаля виписали з лікарні в Солсбері
Категорія
Світ
Дата публікації

Екс-розвідника Сергія Скрипаля виписали з лікарні в Солсбері

Екс-розвідника Сергія Скрипаля виписали з лікарні в Солсбері
Джерело:  BBC

Колишній співробітник ГРУ РФ Сергій Скрипаль, якого отруїли нервово-паралітичною речовиною у британському місті Солсбері, покинув стіни лікарні.

Як повідомляє BBC, про це заявили в управлінні охорони здоров'я регіону, передає ONLINE.UA.

Головна медсестра лікарні в Солсбері Лорна Уілкінсон зауважила, що лікування Скрипалів було величезним викликом і вони потребують подальшого відновлення, яке тепер проходитиме далеко від лікарні.

Наразі лікарі не можуть надати детальні звіти про лікування постраждалих, бо ця інформація захищена правом пацієнтів на конфіденційність.

"Це фантастична новина, що Сергій Скрипаль відчуває себе досить добре, щоб залишити районну лікарню Солсбері", - заявила головна виконавча директорка лікарні Кара Чарльз-Баркс.

Отруєння Сергія Скрипаля з донькою відбулось 4 березня. Їх доставили до відділу інтенсивної терапії лікарні Солсбері разом з поліцейським, який також постраждав від "Новачка". Юлію виписали 9 квітня і перевезли в безпечне місце.

Велика Британія вважає, що за отруєнням стоїть РФ, оскільки задіяна речовина була створена Радянським союзом. У Москві причетність до інциденту в Солсбері заперечують.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що розробник "Новачка" розповів, чому речовина не вбила Скрипалів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?