Екс-силовик Путіна емоційно подякував СБУ: з'явилося відео
Категорія
Події
Дата публікації

Екс-силовик Путіна емоційно подякував СБУ: з'явилося відео

Екс-силовик Путіна емоційно подякував СБУ: з'явилося відео

Колишній офіцер Федеральної служби безпеки Росії, який перейшов на бік України і воював на Донбасі, Ілля Богданов, недавно викрадений і звільнений Службою безпеки України при спробі вивезти його в Росію, висловив своє захоплення роботою СБУ.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Радіо Свобода.
«Така гордість, що СБУ спрацювала... Ну, це взагалі перемога, здолати всю цю чекістську машину, яка, напевно, думали, що вони зможуть це зробити... Це класно, це така сторінка переможна в історії української спецслужби. Це круто», - емоційно розповів він.
Крім того, Богданов поділився своїми емоціями, які він пережив після викрадення.
Читайте також: Савченко зробила нову скандальну заяву щодо Донбасу: з'явилося відео
«Позаяк я сам чув на цей раз розмови ось цих ГРУшників кадрових, як вони раділи тому, що вони мене взяли. Потім, коли вони давали команду на вбивство, а ти сидиш поруч, і бачиш усіх цих дійових осіб, і розумієш, що реально б убили», - додав він.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в СБУ показали на відео операцію зі звільнення Іллі Богданова, яка була проведена в Харківській області.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?