Екс-солістки "ВІА Гри" розсекретили назву нової групи
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Екс-солістки "ВІА Гри" розсекретили назву нової групи

Екс-солістки "ВІА Гри" розсекретили назву нової групи
Джерело:  L!fe #шоу

Екс-учасниці групи "ВІА Гра"Ольга Романовська, Тетяна Котова та Санта Дімопулос об'єдналися в нову групу з назвою Queens.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на L! FE.
Як відомо, три колишні солістки популярної жіночої групи створили нове тріо, без Костянтина Меладзе.
Продюсером нової групи став Сергій Ковальов, який упевнений, що новий колектив затьмарить нинішню "ВІА Гру".
"Я зібрав найсексуальніших "віагр" разом: Котова, Дімопулос і Романовська - це, можливо, найбажаніші відомі жінки для наших чоловіків. Ми вже записали перший сингл, це лірична композиція, орієнтована на наймасовішу жіночу аудиторію. У всієї команди горять очі, ми працюємо по 18 годин на добу, а то й більше", - говорив раніше Ковальов.
Читайте також: Санта Дімопулос закликала не повторювати помилок Джолі і Пітта
Однак назва колективу зберігалася в найсуворішому секреті. Тільки тепер стало відомо, що новоспечене тріо виступатиме під назвою Queens.
До слова, до тріумфального повернення 30-річна Ольга Романовська встигла попрацювати ведучою російського "Ревізорро", 29-річна Санта Дімопулос завоювала титул чемпіонки світу з фітнесу, а 31-річна володарка корони "Міс Росія - 2006" Тетяна Котова підкорила не один подіум.
Як повідомляв ONLINE.UA, популярна жіноча поп-група "ВІА Гра" після довгої перерви випустила нову пісню "Хто ти мені?".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?