Екс-тренер Усика зробив резонансну заяву щодо майбутніх боїв боксера
Категорія
Спорт
Дата публікації

Екс-тренер Усика зробив резонансну заяву щодо майбутніх боїв боксера

Екс-тренер Усика зробив резонансну заяву щодо майбутніх боїв боксера
Джерело:  online.ua

Колишній тренер українського боксера Олександра Усика американець Джеймс Алі Башир заявив, що українець набагато сильніший усіх своїх суперників, передає ONLINE.UA з посиланням на  BWTM Sports.

Він нагадав, що перед боєм з росіянином Муратом Гассієвим прогнозував не просто перемогу Усика, а домінантну перемогу. Башир ще тоді стверджував, що він виграє з великим розривом за очками або ж технічним нокаутом в кінці бою.

"Знаєте, чим Усик відрізняється від всіх інших? Своєю ментальністю, своєю впевненістю і, звичайно ж, своєю фізичною підготовкою. Зараз я говорю всім: Усик поб'є Белью, Паркера, Уайта, він поб'є всіх цих хлопців! Я дуже поважаю Тоні Белью, але Усик просто на голову вище інших. Я кажу це як людина, яка три роки працювала з Олександром. У нього є те, чого не властиве іншим бійцям нинішнього покоління. Щоб знайти бійця з таким запалом, таким "вогнем", потрібно повернутися років на 25 назад", - сказав Башир.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше росіянин Мурат Гассієв заявив, що готовий вийти на бій-реванш з українським боксером Олександром Усиком.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?