Екс-учасник "Х-фактора" зібрався на Євробачення-2017
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Екс-учасник "Х-фактора" зібрався на Євробачення-2017

Екс-учасник "Х-фактора" зібрався на Євробачення-2017
Джерело:  Eurovision.ua

Зірка талант-шоу "Х-Фактор" і "Україна має талант" білоруський співак LITVINKOVICH (Євген Літвінковіч) має намір представити Україну на міжнародному пісенному конкурсі Євробачення, який наступного року пройде в Києві.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сайт телеканалу СТБ.
Артист подав заявку на участь в конкурсі. Спробувати свої сили в національному відборі Євген має намір з українською піснею "Наша любов".
До слова, нещодавно співак презентував відео на цю композицію.
"Ця пісня обрана неспроста. Саме вона стала причиною моєї участі в конкурсі. У вересні після прем'єри пісні і кліпу "Наша любов" я отримав багато позитивних відгуків, і більше ста листів від моїх шанувальників з проханням подати заявку на участь у відборі на конкурс Євробачення. Ми з командою довго думали, перш ніж зважитися на цей крок, але все ж прийняли рішення ризикнути. Адже як говориться: - хто не ризикує, той не п'є шампанське", - цитує слова Літвінковіча його прес-служба.
Відзначимо, що півфінали Євробачення-2017 відбудуться 9 і 11 травня, фінал - 13 травня.
Нагадаємо, Євген Літвінковіч, який родом з Мінська, в 2012 році брав участь в українському талант-шоу "Україна має талант". За результатами фінального голосування і рішенням суддів Євген зайняв 3-тє місце.
А восени 2012 року співак став учасником третього сезону наймасштабнішого вокального українського талант-шоу «Х-фактор». Євген став супер-фіналістом шоу і зайняв 2-е місце.
Як повідомляв ONLINE.UA, також син народної артистки України Таїсії Повалій, яку критикують на батьківщині за її часті виступи в Росії, Денис подав заявку на участь в міжнародному пісенному конкурсі Євробачення-2017.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?