Експерт назвав головний виклик для Зеленського
Категорія
Політика
Дата публікації

Експерт назвав головний виклик для Зеленського

Експерт назвав головний виклик для Зеленського
Джерело:  online.ua

Директор аналітичного центру "Політика" Микола Давидюк зазначає, що виборча кампанія змінилася, однак найбільший виклик для Зеленського – не піти з посади через рік, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "24 Канал".

Експерт вважає, що старими методами, якими користуються Порошенко, Тимошенко або Гриценко, боротися нереально. Навіть "Опоблок" у своїх базових регіонах уже не актуальний.

"Зеленський задав швидку динаміку і іншу форму кампанії. Ніхто не обговорював зміст. Його не було. Центральне гасло: Ні обіцянок, ні пробачень, можна сказати, набрало 73%", - каже Давидюк.

Аналітик переконаний, що на даний момент у Зеленського два завдання. Перше – переїзд зі старої закостенілої будівлі адміністрації президента в прозорий офіс. По-друге, важливо конвертувати такий шалений рейтинг в депутатські мандати, аби мати змогу приймати рішення. На його думку, з кожним днем партія Зеленського втрачатиме кількість мандатів, тобто мільйони доларів.

"Рейтинг Зеленського просідатиме. 75% голосів на парламентських виборах однією ідеологією не збереш. На виборах був популістський мікс: все для всіх і тільки гарне. Квітково-букетний період завершився, треба почати говорити серйозно і приймати рішення. І це буде холодним душем для виборця. Зеленський робить не те, що обіцяв", - пояснив експерт.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що влада ФРН переконана, що перемога Володимира Зеленського кинула виклик пострадянським структурам і особливо очільнику Кремля Володимиру Путіну.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?