Експерт пояснив скандальні заяви Ілона Маска про Україну та РФ
Категорія
Світ
Дата публікації

Експерт пояснив скандальні заяви Ілона Маска про Україну та РФ

Ілон Маск
Джерело:  24 канал

Відомий американський бізнесмен та винахідник Ілон Маск продовжує шокувати світ зухвалими заявами на тлі російсько-української війни. Чимало людей з різних куточків світу припускають, що він дійсно симпатизує та навіть підтримує режим російського диктатора Володимира Путіна, оскільки Кремль зміг його підкупити. Однак політтехнолог Борис Тизенгаузен переконаний, що причина дивної поведінки Маска полягає в іншому.
 

Чому Ілон Маск поступово переходить на бік РФ

Як відомо, спочатку Ілон Маск робив усе можливе, щоб підтримати український народ, який став на захист своєї батьківщини 24 лютого 2022 року.

Однак згодом він дедалі частіше публічно симпатизував російській владі та навіть ухвалював рішення, які заважали ЗСУ звільняти окуповані території.

В Ілона Маска все в порядку з грошима, тому підкупити його важко. Однак, знаючи його психологію, можна дуже розумно впливати на амбіції цього бізнесмена, – поділився своєю думкою з цього приводу Борис Тизенгаузен.

Експерт звернув увагу на те, що Маск постійно робить все можливе, щоб вдавати з себе надлюдину, яка перевищує інших у своєму інтелекті. 

На переконання політтехнолога, саме з цим самолюбством бізнесмена в Росії чудово виходить працювати.

Про це дуже промовисто свідчить гучний скандал із вимкненням "Старлінків" над окупованим Кримом в момент проведення операції Сил оборони. Опальний бізнесмен прийняв рішення перешкодити українській операції після того, як російський посол набрехав йому про те, що у відповідь Росія завдасть ядерного удару, – пояснює Борис Тизенгаузен.

Скандальні заяви Маска можуть вдарити по його бізнес-імперії

Як вважає експерт, скандальні витівки та заяви бізнесмена дійсно можуть знищити його ж бізнес-імперію. 

Що важливо розуміти, вона частково побудована на його популярності та репутації, тому де-факто після кожного скандалу за його Ілона Маска акції його компаній падають.

Варто згадати про те, що 2 жовтня американський бізнесмен цинічно висміяв українського лідера Володимира Зеленського, який щохвилини робить все можливе, щоб Україна отримала якомога більше допомоги від міжнародних партнерів у війні проти РФ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?