Експерт пояснив, чого насправді Путін хоче від України
Категорія
Політика
Дата публікації

Експерт пояснив, чого насправді Путін хоче від України

Експерт пояснив, чого насправді Путін хоче від України
Джерело:  24 канал

Політичний експерт та співголова ГІ "Права справа" Дмитро Снєгирьов вважає, що на черговій зустрічі в столиці Білорусі Україні треба показувати, що мінські угоди мертвонароджені. І що у нас є план Б. Утім, велика ймовірність, що в Мінську не буде знайдено точок дотику, і переговорів у нормандському форматі не буде.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "24 Канал".

На думку експерта, Україні небезпечно нівелювати свої умови, зокрема, про розпуск незаконних сепаратистських формувань.

"Путін хоче федералізації України із збереженням контролю Росії над ОРДЛО. Україні на переговорах у Мінську потрібно наполягати на своєму баченні ситуації. Це необхідно, щоб показувати свою суб’єктність. Влада України показує, що рахується з думкою суспільства", - пояснює Снєгирьов.

Експерт зазначає, що наразі РФ показує свою недоговороспроможність, що видно з розмови з Макроном. У Москві наполягатимуть, що нормандська зустріч разова, і Україна повинна всі політичні умови "Мінська-2" виконати. А це фактично капітуляція.

"З великою імовірністю переговорів у нормандському форматі не буде. Москва бачить, що ми не хочемо імплементувати формулу Штайнмаєра без виконання Росією безпекових питань. Тому продовжить тримати паузу, розхитуючи ситуацію в середині України разом із зовнішнім тиском", - підсумував експерт.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше російський політолог пояснив, за що Путін мститься Україні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?