Експерт пояснив, чому Україна стала найбільшим провалом Путіна
Категорія
Політика
Дата публікації

Експерт пояснив, чому Україна стала найбільшим провалом Путіна

Експерт пояснив, чому Україна стала найбільшим провалом Путіна
Джерело:  online.ua

Заступник помічника державного секретаря США з питань Європи та Євразії Крістофер Робінсон вважає, якщо метою агресії російського президента Володимира Путіна проти України було її відвернення від Заходу, то він добився лише зворотного. На його думку, агресія Росії проти України стала найбільшим провалом політики Володимира Путіна.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Wiener Zeitung.

Експерт також наголосив, що без імплементації мінських домовленостей покращення взаємин не буде. За словами Робінсона, найкращий спосіб перешкодити досягненню Росією своїх цілей в Україні – "це спільно сприяти тому, що Україна йшла до економічного та політичного успіху".

"Київ взяв чіткий прозахідний курс, Україна прийняла рішення на користь Європи та проти Росії", – заначив Робінсон.

Представник Держдепу США вважає, що теперішній список провалів Путіну "дуже довгий". Зокрема, серед таких – "невдала спроба путчу в Чорногорії, безрезультативна спроба підірвати переговори між Північною Македонією та Грецією".

Як повідомляв ONLINE.UА, російський опозиціонер та політичний експерт Леонід Гозман заявив, що вторгнення на Донбас було колосальною помилкою Путіна. Тож домовитись з Росією про вихід її збройних формувань з окупованих територій Донецької і Луганської областей можливо.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?