Експерт пояснив, що може вдарити по рейтингу партії Вакарчука
Категорія
Політика
Дата публікації

Експерт пояснив, що може вдарити по рейтингу партії Вакарчука

Експерт пояснив, що може вдарити по рейтингу партії Вакарчука
Джерело:  24 канал

Політичний експерт Андрій Вігірінський переконаний, що партія Вакарчука може пройти до парламенту на осінніх виборах, хоча раніше співак проігнорував суспільний запит на нові обличчя на президентських виборах і фактично підтримав Порошенко.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "24 Канал".

Окрім того, політолог нагадав, що музикант 8-9 місяців тому мав рейтинги, які дозволяли за умови його балотування в президенти України вийти до другого туру разом із Зеленським. За словами Вігірінського, частина виборців у Центральній та Західній Україні віддала б перевагу Вакарчуку, а не Порошенку. І висунення Вакарчука ставило під загрозу можливість зростання рейтингу Порошенка та знижувало шанси на вихід до другого туру.

"Як політичний проект "Вакарчук" може говорити про докорінні зміни в країні, якщо за фактом підтримував діючого президента Порошенко? Як Вакарчук може говорити про проблеми корупції, якщо підтримував та особисто комунікував з людиною, яка цю ж корупцію в очах виборців і уособлювала?", – наголошує Андрій Вігірінський.

Даний політпроект, на думку експерта, відтягне електорат у Порошенка, частково побореться за фан-клуб Зеленського і в кінцевому результаті потрапить до Верховної Ради.

"В період, коли був суспільний запит на зміни і люди готові були делегувати Вакарчуку можливість на їх проведення, у нього не вистачило сміливості, стійкості, ще чогось. Він не спробував взяти на себе персональну відповідальність. Зараз, коли мова йде про колективну безвідповідальність парламенту, в співака з’явилась готовність зайняти невеликий сектор у Верховній Раді", - пояснив політолог.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше політолог пояснив, чому Володимир Зеленський боїться Святослава Вакарчука.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?