Експерт пояснив, як Зеленський може поставити Путіна на місце
Категорія
Політика
Дата публікації

Експерт пояснив, як Зеленський може поставити Путіна на місце

Експерт пояснив, як Зеленський може поставити Путіна на місце
Джерело:  24 канал

Український дипломат, експерт "Майдану Закордонних Справ" Олександр Хара стверджує, що в України є вагомі аргументи для того, щоб Європа продовжувала санкційний тиск проти Росії. Саме тому український лідер Володимир Зеленський може заручитися підтримкою Брюсселя, щоб поставити Путіна на місце.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "24 Канал".

Експерт наголосив, що є м’які аргументи – постійне порушення Росією прав людини, відсутність верховенства права. А з точки зору мілітаризації Криму – порушення міжнародних режимів щодо випробовування ядерної зброї.

"Росія всупереч участі в міжнародних конвенціях про заборону випробовування ядерної зброї продовжує іспити зброї малої інтенсивності.РФ порушує Договір про ліквідацію ракет середньої та малої дальності. А ця угода убезпечувала Європу від російської загрози. Тому що більшість російських ракет зосереджено проти Європи. І тепер уже й в окупованому Криму базуються військові кораблі, ракети яких можуть дістати до Європи", - каже Хара.

Окрім того, експерт нагадав, що Росія підтримує авторитарні режими, що загрожують миру і безпеці у важливих регіонах – Сирії та Венесуелі. Це все серйозні аргументи для Брюсселя, щоб Європа і далі продовжила санкції проти Росії.

На думку дипломата, якщо Зеленський правильно побудує аргументацію, то заручиться підтримкою Брюсселя, щоб поставити очільника Кремля на місце.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що влада РФ жорстко розкритикувала плани офіційного Києва зажадати нових санкцій проти Москви за невиконання рішення Міжнародного трибуналу з морського права ООН, який вимагає звільнити українських моряків з полону РФ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?