Експерт про дебати: Зеленський підготує свій сценарій
Категорія
Політика
Дата публікації

Експерт про дебати: Зеленський підготує свій сценарій

Експерт про дебати: Зеленський підготує свій сценарій
Джерело:  online.ua

Політична експертка та журналістка видання "Новое время" Крістіна Бердинських вважає, що український шоумен та кандидат в президенти Володимир Зеленський знає усі свої слабкі та сильні сторони, а отже підготує власний сценарій до дебатів з чинним українським главою Петром Порошенко, які відбудуться 19 квітня на НСК "Олімпійський".

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "24 Канал".

"За тиждень до виборів Порошенко хотів вивести Зеленського з віртуального образу і показати виборцям, що насправді шоумен погано орієнтується в політиці. Тому Порошенко розраховував на те, що 14 квітня він відкриє українцям очі на Зеленського, що вдарить по його рейтингу. А 19 квітня чинний президент хотів зробити "контрольний постріл", – сказала Бердинських.

На її думку, навіть якщо Зеленський 19 квітня не з’явиться на стадіоні, а просто запише якесь відео, це навряд чи вплине на результати виборів.

"Але я думаю, що Зеленський таки прийде на дебати, оскільки він сам запросив Порошенка на "Олімпійський". Йому зараз потрібно дотримати слово. І сам Порошенко можливість провести дебати з суперником не втратить, навіть якщо він виступатиме в ефірі Суспільного на 20:30. Тому що чинний президент дуже хоче зустрітися в словесному батлі з Зеленським",– відповіла журналістка.

Експертка вважає, що Порошенко вже працює на парламентські вибори і на те, щоб запам’ятатися виборцям таким сильним політиком, якого вони не хочуть втрачати.

" А Зеленський, я вважаю, готує свій сценарій до цих дебатів на "Олімпійському", тому що він розуміє, що змагатися на рівних з Порошенком йому буде складно. Тобто наприклад, якщо дійде до конкретики – яким чином розв’язувати те чи інше питання – Зеленський може розгубитися. Бо в нього немає цих політичних знань і поруч не буде його радників. Але він може продумати сценарій так, щоб не вдаватися в цю детальну конкретику, а більше аналізувати помилки Порошенка, зокрема згадувати його корупційні скандали і оточення чинного президента", - пояснила Бердянських.

Як повідомляв ONLINE.UA, в штабі Зеленського зізналися, скільки будуть коштувати дебати на НСК "Олімпійський". 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?