Експерт розповів, яким повинен бути секретар РНБО
Категорія
Політика
Дата публікації

Експерт розповів, яким повинен бути секретар РНБО

Експерт розповів, яким повинен бути секретар РНБО
Джерело:  24 канал

Президент України Володимир Зеленський у четвер, 3 жовтня, призначив нового секретаря РНБО - людину, яка повинна стати його довіреною особою. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "24 канал".

За словами дипломата Олександра Хари, робота на зазначеній посаді повинна бути відзначена професіоналізмом, а не зіркою телешоу. Наразі секретарем Ради став Олексій Данілов.

"Секретар РНБО повинен виконувати три основні функції. Перша – надавати поради президенту в сфері національної небезпеки. Це зовнішньополітичні, економічні і енергетичні питання. Друга – підготовка засідань РНБО. Третя – на секретаря РНБО покладається контроль за виконанням рішень", - пояснив експерт.

На його думку, колишній секретар Олександр Данилюк намагався працювати на посаді як політик та не продемонстрував ефективності. Він, як відомо, сам звернувся до президента з відповідною заявою.

Як повідомляв ONLINE.UA, Зеленський призначив на посаду секретаря зазначеного відомства Данілова. Він відомий своєю працею у якості голови Луганської обласної державної адміністрації, народного депутата Верховної Ради 5-го скликання та в інших установах.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?