Експерти безжалісно розкритикували iPhone 12 - що не так з довгоочікуваною новинкою
Категорія
Технології
Дата публікації

Експерти безжалісно розкритикували iPhone 12 - що не так з довгоочікуваною новинкою

Експерти безжалісно розкритикували iPhone 12 - що не так з довгоочікуваною новинкою
Джерело:  online.ua

Хоча довгоочікувану лінійку смартфонів від Apple, яка, ймовірно, отримає назву iPhone 12, ще не представили, однак інформації про новинки наразі вже дуже багато. Окремі фахівці навіть вже встигли сформувати враження про ці смартфони - варто звернути увагу на те, що поки вони не надто позитивні. Так, декілька експертів вже назвали недоліки майбутньої лінійки iPhone 12 - на їхнє переконання, вона справді досить слабка. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на видання Mydrivers.

За словами відомого аналітика Apple Мінг-Чі Куо, ємність акумуляторів в лінійці iPhone 12 буде нижчою. Цю інформацію підтверджує і корейське сертифікаційне агентство. На такий крок, кажуть експерти, корпорація зважилася, щоб зменшити ємність батарей чотирьох моделей до:

2227 мАг у iPhone 12,

2775 мАг у iPhone 12 Max,

2815 мАг у iPhone 12 Pro,

3687 мАг у iPhone 12 Pro Max.

Згідно з останніми даними, ситуацію врятувати може процесор. Ходять чутки, що фірмовий чіп A14 має бути ще енергоефективніший, ніж попередник.

"Також засновник дослідницьких компаній Display Supply Chain Consultants та DisplaySearch Росс Янг заявив, що не варто очікувати й на 120-герцевий екран – його просто не встигнуть додати до iPhone 12. Ймовірно, таку частоту оновлення отримає вже iPhone 13", - йдеться в повідомленні видання.

Не можна не звернути увагу на ще один суттєвий недолік – потужність зарядки, яка складе всього 20 Вт. Якщо це буде правдою, то iPhone 12 поступатиметься величезній кількості дешевих Android-смартфонів. При цьому в світі Android вже є смартфони з потужністю зарядки більше 100 Вт. Окрім того, в мережі також обговорюють чутки, що зарядка в комплект взагалі не потрапить, лише провід для зарядки.

"І наостанок - ложка меду. Всі експерти та витоки сходяться на інформації, що Apple таки оснастить свої новинки підтримку мережі 5G", - додає видання.

Як повідомляв ONLINE.UA, компанія Apple вирішила приєднатися до порятунку планети від пандемії коронавірусу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?