Експерти назвали найкращу фотомодель 2020 року
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Експерти назвали найкращу фотомодель 2020 року

Експерти назвали найкращу фотомодель 2020 року
Джерело:  online.ua

Експерти із команди Models.com нарешті змогли обрати найкращу модель року, що минає. Нею стала 28-річна швейцарсько-американська плюс-сайз модель Палома Ельзессер. Щодо чоловіків, то цьогоріч цей титул дістався манекеннику Альтону Мейсону. Довгоочікувані результати конкурсу оприлюднили на офіційному сайті порталу. У склад журі, які щорічно обирають "найкращих", входять 250 дизайнерів, стилістів, редакторів, фотографів і інших професіоналів на чолі з Кеті Гранд. Цьогоріч експерти визнали, що найбільше їх вразили Палома Ельзессер та Альтон Мейсон, повідомляє ONLINE.UA.

Палома Ельзессер

Варто звернути увагу на те, що Палома Ельзессер неодноразово знімалася у рекламних кампаніях популярних світових брендів, таких як Nike, Inc., Fenty Beauty, Proenza Schouler і Mercedes-Benz. Окрім того, красуня часто позувала для легендарних модних глянців: Vogue, W, Wonderland Magazine і Glamour. Нещодавно Палома стала обличчям нової січневої обкладинки головного модного глянцю Vogue, а також знялась у спільному кампейні для Fendi з провідними моделями сучасності. Серед них – з плюс-сайз моделлю Ешлі Грем.

Що стосується Альтона Мейсона, то його уже визнавали найкращим манекенником у 2018 році. Тоді він став фаворитом відразу в трьох ключових категоріях - "манекенник року", "стрітстайл року" і "зірка соціальних мереж". Окрім того, у 2017 році Альтон разом з Преслі Гербером був визнаний "Проривом року". Як бачимо, щорічно красеню вдається досягати нових професійних висот та дивувати своїх шанувальників яскравими перемогами.

Альтон Мейсон 

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що супермодель Беллу Хадід назвали найкрасивішою жінкою в світі. Такого висновку дійшов пластичний хірург Джуліан Де Сільва, який провів власне дослідження, розрахувавши "ідеальність" деяких знаменитостей за формулою "золотого перетину".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?