Експерти пояснили, для чого Портнов повернувся в Україну
Категорія
Політика
Дата публікації

Експерти пояснили, для чого Портнов повернувся в Україну

Експерти пояснили, для чого Портнов повернувся в Україну
Джерело:  online.ua

Політичні експерти та представники депутатського корпусу розділилися в оцінці новини про сьогоднішнє повернення в Україну колишнього топ-чиновника Адміністрації Януковича Андрія Портнова. Як повідомляє ONLINE.UA, деякі з них вбачають в цьому ознаки реваншу старих сил, інші звинувачують Генпрокуратуру.

На переконання Мустафи Найєма, повернення Портнова було б неможливим, якби не бездіяльність Генеральної прокуратури. Пряму відповідальність за це несе Петро Порошенко, який призначав зручних для себе очільників ГПУ.

«Саме вони не змогли або не захотіли висунути Андрію Портнову нічого більш зрозумілого, ніж розкрадання власної зарплати. І саме їх тупість, жадібність, продажність, бездіяльність і ангажованість стали однією з причин перемоги Володимира Зеленського», – пише Найєм.

Тепер, на думку депутата, Портнов буде співробітничати з командою Володимира Зеленського, сприяючи переслідуванню команди Петра Порошенка.

Політичний експерт Тарас Березовець, який є одночасно ведучим телеканалу «Прямий», схильний вважати, що Портнов за погодженням з Коломойським готує обгрунтування в Окружному суді для дострокових виборів Верховної Ради. Крім того, після парламентських виборів Андрій Портнов отримає ще й депутатський імунітет на найближчі роки за списками Медведчука.

«Роботи у фахівця рівня Портнова буде непочатий край. Потрібно скасувати люстрацію, скосити декомунізацію і повернутись до пакету законів 16 січня 2014 року. Перспективи атомні!» – пише Березовець.

Нагадаємо, що сам Портнов у своєму телеграмі сьогодні повідомив, що хоче «дати впевнений сигнал тисячам людей, які залишили Україну – час повертатися».

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?