Електромобілі китайських компаній: що треба знати про покупку та ціни
Категорія
Новини компаній
Дата публікації

Електромобілі китайських компаній: що треба знати про покупку та ціни

Електромобілі китайських компаній: що треба знати про покупку та ціни
Джерело:  online.ua

Електричні автомобілі поступово набувають масову популярність у всьому світі. У найближчому майбутньому, коли машини з ДВЗ поступово будуть будуть йти з ринку під тиском обмежень і заборон, електрокари перетворяться в найбільший автомобільний сегмент. Електромобіль буде в кожному гаражі, в тому числі на території України.

Станом на 2021 рік кожен світовий автовиробник встиг представити свою першу електричну модель. У світі користуються популярністю електромобілі з США, Японії, Європи, а також Китаю.

Електрокари китайського виробництва зараз тільки входять на ринок, але обіцяють стати трендом №1 у всьому світі. Наприклад, китайський бюджетний електромобіль Hong Guang Mini EV обігнав за продажами американський бестселер Tesla Model 3. За друге півріччя 2020 року було продано 112 тисяч авто Hong Guang.

Китайські електромобілі, що відрізняються технологічністю, високою якістю і низькою ціною, вже доступні в Україні. Про початок поставок електрокарів з Китаю оголосив найбільших український автоімпортер, компанія Atlantic Express. На їхньому сайті вже представлено каталог з популярними китайськими електромобілями.

Які електричні авто з Китаю можна купити в Україні?

Для клієнтів Атлантик Експрес доступні всі пропозиції, представлені на китайському ринку. Це електричні моделі NIO, Geely, Xpeng, JAC Motors, BAIC, BYD, LI, JAC. Купити можна новий і бу електромобіль, з невеликим пробігом і насиченою комплектацією.

Можна замовити такі імениті "хіти" як Hong Guang Mini EV вартістю близько $4400, а можна пригнати дорожчий і розкішний електромобіль. Ніяких обмежень, Atlantic Express обіцяють знайти, купити і доставити електрокар індивідуально під кожного клієнта.

З популярних моделей китайських електромобілів можна виділити Hong Guang Mini EV, VELITE 6, NIO ES6, NIO ES8, Chery EQ5, JAC iEV7S.

Електромобілі з Китаю: ціни на популярні моделі

У КНР випускається величезна лінійка електричних транспортних засобів. Місцевий уряд активно інвестує цю сферу, за рахунок чого виробники мають можливість пропонувати продукцію за оптимальними цінами.

Китайські електромобілі мають значну дальність ходу, потужні двигуни та місткі батареї живлення. Багато моделей оснащені по самому останньому слову науки і техніки. У них інтуїтивно зрозуміла інформаційно-розважальна система, передові системи допомоги водієві, преміальна обробка салону, комфортне керування і практична система зарядки. При цьому електромобілі в Китаї коштують на 30-40% дешевше, ніж в США і Європі.

У таблиці від компанії Atlantic Express представлені ціни на популярні електромобілі з Китаю.

Електромобіль з Китаю: умови доставки і розмитнення

Компанія Атлантік Експрес надає повний пакет послуг по пригіну електрокарів з КНР. Клієнт отримує персонального менеджера, який підбирає, купує і доставляє бажаний для нього електромобіль. Доставка електромобілів з Китаю займає 2 місяці. Використовується формат контейнерної морської доставки.

Розмитнення китайських електрокарів в Україні вимагає близько 7 днів. Тарифи на електротранспорт з-за кордону для українців є дуже лояльними. Везти з-за кордону електрокар відчутно вигідніше, ніж авто на бензині або дизелі.

Обслуговування електромобілів з Китаю, зарядка і ремонт в Україні не становлять ніяких труднощів. Інфраструктура для машин на електротязі вже досить добре розвинена, а в найближчі роки влада України планує здійснити відразу ряд важливих заходів з розвитку електромобілів.

Дізнатися деталі або залишити заявку в Атлантік Експрес можна на сайті, в одному з фізичних офісів (в Україні працює відразу 9 філій) або за телефонами (068) 601-02-03, +38 (098) 597-00-88.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?