Електронна відповідь "Блакитному вогнику": Київський телецентр відкриває двері у новорічну ніч
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Електронна відповідь "Блакитному вогнику": Київський телецентр відкриває двері у новорічну ніч

Електронна відповідь "Блакитному вогнику": Київський телецентр відкриває двері у новорічну ніч
Джерело:  online.ua

Сім виконавців позажанрової електроніки, 3D-меппінг, віджеїнг, спецефекти, особливі привітання від відомих українських музикантів, фудкорт, 30-метровий бар і все це в приміщенні на 1600 кв. м. У ніч з 31 грудня на 1 січня в легендарному Київському телецентрі "Олівець" на Дорогожичах пройде вечірка Телепорт. Спостерігати за тим, що там відбувається, в реальному часі зможуть навіть ті, хто не придбав квиток. Це можливо завдяки прямій трансляції на порталі MEGOGO.
Ви станете свідками того, як Київський телецентр відкриває свої двері перед усіма бажаючими вперше за 26 років існування. Ця легендарна, широко відома серед киян пам'ятка постмодернізму з моменту спорудження була закрита для відвідування. Потрапити в 24-поверхову вежу, оточену студійними блоками, яка ніби висить у повітрі, можна було виключно за спеціальною перепусткою. Але в новорічну ніч це зміниться.
"Ми хочемо, щоб люди приходили в місця, які були раніше недоступні, і могли пройнятися їх атмосферою, подивитися, познайомитися. Вечірка Телепорт — не просто можливість повеселитися, а й наш шанс внести свій вклад в це культове місце. Наша глобальна місія — привернути увагу до тієї величезної кількості феноменальних будівель, які є в Києві, — розповідає організатор вечірки, директор піар-агенції "Знать" Нія Нікель. — Ми також дуже сподіваємося, що своїм прикладом надихнемо і жителів інших міст давати друге життя будівлям. Саме з цією метою ми вирішили зробити онлайн-трансляцію нашої вечірки".
Пряма трансляція почнеться о 23:00 і завершиться о 03:00. У лайнапі сім українських електронних виконавців: Morphom, LemOjOvie, Marsbeing, Kulakostas, Polygrim, Hindu та Danielyan.

Фото: Morphom

Фото: Marsbeing

Спостерігати за Телепортом в новий 2018 рік можна буде за посиланням.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?