Еліна Світоліна розійшлася з нареченим - відома причина
Категорія
Спорт
Дата публікації

Еліна Світоліна розійшлася з нареченим - відома причина

Еліна Світоліна розійшлася з нареченим - відома причина
Джерело:  online.ua

Відома українська тенісистка Еліна Світоліна вирішила розірвати стосунки із Гаелем Монфісом, з яким вона зустрічалася менше року, передає ONLINE.UA з посиланням на французьке видання We Love Tennis

Зазначається, що пара видалила спільний рахунок в Instagram, а сама Світоліна видалила майже всі спільні з Монфісом фото.

"Про роман Світоліної й французького тенісиста Гаеля Монфіса стало відомо в січні 2019 року під час Australian Open. Під час матчу другого кола француз підтримував українку у її боксі разом з тренером. Після цього пара офіційно оголосила про стосунки", - нагадує видання.

За даними французьких ЗМІ, невдалі результати Еліни стали причиною розлучення. Після того, як Еліна оголосила про стосунки з Монфісом, їй не вдалося виграти жодного турніру.

"На Australian Open українка зупинилася у чвертьфіналі. На турнірі в Дубаї та Індіан-Уелсі Еліна добралася до півфіналів. Змагання у Маямі українка припинила в першому колі. Ролан Гаррос Еліна ганебно покинула в третьому раунді", - йдеться в повідомленні.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Світоліна продемонструвала свою шикарну спортивну фігуру.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?