Єлизавета II показала головних спадкоємців на престол: видовищне фото
Категорія
Світ
Дата публікації

Єлизавета II показала головних спадкоємців на престол: видовищне фото

Єлизавета II показала головних спадкоємців на престол: видовищне фото
Джерело:  online.ua

Кенсінгтонський палац опублікував оригінальне привітання з Новим роком 2020 року, до якого прикріпив яскраве фото британської королеви Єлизавети II в оточенні головних спадкоємців на престол. На знімку поруч з монархинею відображені принц Чарльз, принц Вільям і 6-річний принц Джордж. Про це передає ONLINE.UA з посиланням на офіційну сторінку Кенсингтонського палацу в Instagram.

Новорічним знімком королівська сім'я привітала підданих з настанням нового десятиліття, натякаючи, що воно принесе зміни в монархії Велико Британії. На фото, зробленому в Тронному залі, Єлизавета II з'явилася в оточенні своїх головних спадкоємців - свого старшого сина Чарльза, герцога Кембриджського та старшого правнука, шестирічного сина Кейт Міддлтон і принца Вільяма, принца Джорджа. Саме в такому порядку принци повинні будуть вступити на престол.

На фото королева Єлизавета позує в білосніжному платті, прикрашеному сапфіровою брошкою. Шестирічний Джордж одягнений в білу сорочку і картаті штани. Принц Вільям вибрав для сімейного знімка класичний темно-синій костюм, а принц Чарльз - сіро-блакитний.

Молодшого онука королеви принца Гаррі на новорічному фото не виявилося, так як він вирішив порушити королівські традиції і поїхав на Різдво в США. Туди він вирушив з дружиною Меган Маркл і сином Арчі на шеститижневу відпустку, під час якої горцог і герцогиня Сассекські возз'єдналися з матір'ю Меган Маркл Дорією Ренгланд.

Нагадаємо, це не перший раз, коли Єлизавета робить акцент на трійці своїх прямих спадкоємців. Подібне фото було зроблено майже чотири роки тому, в квітні 2016 року, під час святкування 90-річчя королеви.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що королева Єлизавета II заявила, що не планує відмовлятися від престолу з нагоди свого 95-річчя, незважаючи на численні чутки. Британська монархиня запевнила, що буде виконувати свої королівські обов'язки до самої смерті.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?