Елтон Джон раптово скасував світове турне — відома причина
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Елтон Джон раптово скасував світове турне — відома причина

Елтон Джон раптово скасував світове турне — відома причина
Джерело:  online.ua

Елтон Джон каже, що відкладає європейські дати свого світового турне до 2023 року, щоб зробити операцію на травмованому стегні. 74-річний співак і автор пісень мав виступити в містах Великобританії і Європи в цьому році в рамках туру Farewell Yellow Brick Road, за яким мають іти концерти в США в 2022 році.

Джерело: Instagram-акаунт співака

Але він сказав, що падіння на тверду поверхню в кінці літа виявилося занадто травматичним.

У своїй заяві в четвер він сказав, що «незважаючи на інтенсивне фізіотерапевтичне і спеціалізоване лікування, біль продовжує посилюватися і призводить до збільшення труднощів при пересуванні. Мені порадили якомога швидше зробити операцію, щоб повернути мене в повну фізичну форму і переконатися, що немає довгострокових ускладнень».

Він зазначив: «з великим сумом і важким серцем я змушений перенести дати мого туру Farewell Yellow Brick Road в Європі і Великобританії на 2023 рік».

Співак пообіцяв фанатам, що «шоу повернеться в наступному році, і я подбаю про те, щоб воно було на рівні».

Елтон Джон сказав, що планує почати американську частину туру в січні 2022 року в Новому Орлеані.

Елтон Джон в Києві 

Нагадаємо, легендарний співак Елтон Джон, який побував в українській столиці у 2018 році, поділився враженнями від поїздки.

На своїй сторінці в Instagram артист виклав знімки, зроблені у Києві під час фестивалю "Кураж-базар".

"Я так пишаюся тим, як українці проінформовані та обізнані в сфері ВІЛ. У нас такий величезний прогрес там, оскільки ми почали працювати разом 11 років тому", — залишив коментар під фото сер Елтон Джон.

Тоді у рамках спеціального дня фестивалю "Кураж-базар" Джон з командою провів зустріч з борцями зі СНІДом та поговорили з ВІЛ-позитивними людьми.

Елтон Джон - головні факти з біографії

  • Британський співак, піаніст і композитор Елтон Джон зробив один з найбільш значних вкладів в розвиток легкого року.

  • Він вважається одним з найуспішніших рок-виконавців Великої Британії, також його називають найуспішнішим в комерційному плані виконавцем 1970-х років минулого століття.

  • За всю свою кар'єру він продав в США і Великій Британії більше альбомів, ніж будь-який інший британський соло-виконавець

  • У 1976 році під час інтерв'ю журналу Rolling Stone він заявив про свою бісексуальність.

  • 21 грудня 2014 року Елтон Джон і Девід Ферніш одружилися і зіграли весілля, тим самим відзначивши дев'ятирічну річницю укладення цивільно шлюбу.

  • Елтон Джон - вболівальник англійського футбольного клубу «Уотфорд».

Читайте також: 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?